قیمت تنور گازی

قیمت تنور گازی خانگی

قیمت تنور گازی

قیمت تنور گازی خانگی

دستور پخت کلوچه کنجدی

با تنورگازی ۹۰کالا پخت نان روی ساج (صفحه چدنی) و انواع کیک شیرینی جات ، کلوچه ، پیتزا  مرغ و ماهی و خیلی از غذاهای دیگر با کیفیتی مناسب و طعمی لذیذ تر ممکن می گردد.


 پخت کلوچه کنجدی

دستور پخت کلوچه کنجدی

  • مواد لازم:

آرد قنادی ۲و ۲/۴ پیمانه ، نشاسته ذرت ۱/۴پیمانه ، تخم مرغ ۲عدد ، ماست شیرین ۳قاشق غذاخوری ، روغن مایع ۳/۴ پیمانه ، وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری ، کنجد ۱پیمانه ، پودرقند ۱پیمانه ، نمک ۱/۴قاشق چایخوری ، پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری ، بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری.


  • طرز تهیه کلوچه تنوری:

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه پودرقند و وانیل در کاسه ای مناسب می ریزیم و به مدت ۵دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا حجمش زیاد شود. در اداماه روغن را اضافه و هم می زنیم تا با دیگر مواد مخلوط شود.

در ظرفی جداگانه ماست را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و چند دقیقه کنار می گذاریم تا پف کند و حجمش زیاد شود. سپس آن را به حاوی کاسه تخم مرغ اضافه و مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در این مرحله آرد را با هل مخلوط می کنیم و یک مرتبه الک می کنیم.

حالا آرد را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در پایان مایه کلوچه باید غلظتی شبیه به ماست چکیده داشته باشد. ۲۰ دقیقه داخل تنورگازی قرار می دهیم تا بپزد. پس از اینکه روی کلوچه ها طلایی شد سینی را از تنورگازی خارج و در دمای محیط قرار می دهیم. اگر بخواهیم کلوچه ها را در ظرفی به غیر از سینی تنورگازی بپزید می توانید ظرف مورد نظر را روی صفحه (ساج چدنی) تنورگازی قرار دهیم . در غیر این صورت صفحه چدنی را برداشته و سینی تنورگازی را در جای خود قرار داده و کلوچه ها را می پزیم.

پخت لازانیا در تنورگازی

تنورگازی های 90کالا بهترین گزینه برای پخت انواع نان ، کیک و شیرینی جات ، بریان کردن و انواع دیگر پخت و پز های تنوری می باشند.

 لازانیا در تنورگازی

پخت لازانیا در تنورگازی

  • مواد لازم:

ورق لازانیا 500گرم  گوشت چرخ کرده 400گرم  پیاز 1عدد  فلفل دامه ای 2عدد  قارچ 200گرم  سس کچاب 3قاشق غذاخوری  سس سفید 2قاشق غذاخوری  آویشن به مقدار لازم  کره 25 گرم  نمک و فلفل به مفدار لازم  پنیر پیتزا 25 گرم  آرد 2قاشق غذاخوری  خامه 2قاشق غذاخوری.

  • طرز تهیه لازانیا تنوری:

ابتدا ورقه های لازانیا را در آب جوش قرار می دهیم تا کاملا نرم شود. سپس آنهارا آبکش زیر آب سرد گرفته و یکی یکی دور سبد می چینیم تا بعدا برداشتن آنها راحت باشد. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده گوشت چرخ کرده را در تابه ریخته و به همراه یک و نیم لیوان آب و پیاز خرد شده روی جرارت ملایم اجاق گاز می گذاریم تا گوشت کاملا بپزد. در حین پختن مقداری زرد چوبه و فلفل به آن اضافه می کنیم تا بوی آن گرفته شود.

فارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و با گذاشتن روی حرارت ملایم اجاق گاز آب آن را می گیریم. زمانی که گوشت پخت و آب آن تبخیر شد مقداری روغن اضافه کرده و هم می زنیم و آن را تفت می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی  قارچ و فلفل دلمه ای را به آن اضافه و نمک را هم در حد نیاز و ادویه هایی از جمله دارچین و آویشن که طعم خوبی به لازانیا می دهند اضافه می کنیم تا طعم خوبی بگیرند.

برای تهیه سس بشامل در ظرفی جداگانه کره را با مقداری آرد تفت می دهیم و در حین تفت دادن شیر را کم کم اضافه و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله ای نشود. وقتی مواد به غلظتی مناسب رسید ریختن شیر را قطع می کنیم .برای خوش طعم شدن این سس می توانیم 2قاشق خامه در آخر به آن اضافه کنیم.

ظرف مناسب برای پخت لازانیا در تنورگازی ۹۰کالا می تواند به صورت گرد یا مستطیلی باشد. ظرف را چرب کرده و یک ورقه لازانیا روی آن می چینیم. مقداری از مایه گوشتی لازانیا روی آن قرار می دهیم در این مرحله سس بشامل نیز روی لازانیا می ریزیم. روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم این مرحله را چندبار تکرار می کنیم تا ارتفاع آن نزدیکی لبه ی ظرف بالا بیاید.


حالا وقت روشن کردن تنورگازی ۹۰کالا است هردو شعله ی بالا و پایین تنورگازی را ملایک روشن و شعله پخش کن را در جای خود قرار می ددهیم و ۵دقیقه صبر می کنیم تا تنور کاملا گرم شود سپس از قرار دادن ظرف لازانیا در روی چدن تنورگازی زمان پخت را روی ۳۰ دقیقه تنظیم می کنیم که معمولا پخت لازانیا در تنورگازی ۹۰کالا به ۴۵دقیقه نیاز دارد.

پخت اشترودل تنوری

تنورگازی های ۹۰کالا برای پختن انواع نان های سنتی و محلی ، کیک و شیرینی جات ، بریان کردن مرغ و پخت انواع غذا های کبابی مناسب هستند.

پخت اشترودل تنوری

  • مواد لازم:

تخم مرغ ۲عدد ، خمیرمایه ۱قاشق چایخوری ، شکر ۱قاشق چایخوری ، روغن مایع ۱۰۰گرم ، نمک نصف قاشق چایخوریی ، آرد به مقدار لازم ، گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم ، قارچ ۱پیمانه ، رب گوجه ۱قاشق غذاخوری ، جعفری به مقدار لازم ، پنیر پیتزا ۳قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل به میزان لازم ، شیر ۲پیمانه.


  • طرز تهیه خمیر:

برای تهیه خمیر اشترودل ابتدا یک لیوان شیر ولرم و یک قاشق چایخوری شکر و یک قاشق چایخوری خمیرمایه را در ظرفی مخلوط کرده به مدت ۱۰دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید. سپس ۲عدد تخم مرغ و ۱۰۰گرم روغن مایع را به آن اضافه مخلوط کنید و آرد را کم کم به این ترکیب اضافه کنید.

توجه داشته باشید که آرد را به اندازه ای اضافه کنید که خمیر تهیه شده به کف دستتان نچسبد. خمیر آماده شده را در کاسه ای چرب شده قرار و روی آن سلفون بکشید و در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن افزایش پیدا کن.


  • طرز تهیه اشترودل تنوری:

یک عدد پیاز را پوست کنده ریز خرد کنید کمی روغن را در کف ماهیتابه ریخته صبر کنید تا روغن داغ شود. پیاز را در ماهیتابه بریزید تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده دائما هم بزنید تا گلوله های بزرگ گوشت داخل ماهیتابه نماند.

وقتی سرخ شد نمک و فلفل را اضافه و اجازه بدهید تا گوشت بپزد. یک پیمانه قارچ را ورقه ای خورد کرده داخل ماهیتابه روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا آب آن خارج شود سپپس قابلمه گوشت و پیاز داغ را به آن اضافه و با هم ترکیب می کنیم. کمی جعفری خرد شده را به ماهیتابه حاوی گوشت اضافه و مواد را مخلوط کنید.

مزه این مواد را امتحان کرده و نمک و فلفل را به مقدار کافی به مایه اشترودل اضافه کنید. روی سطح آرد پاشیده شده خمیر را به شکل مستطیل با وردنه باز می کنیم. سپس مایه اشترودل آماده شده را با همراه پنیر پیتزا در یک طرف می ریزیم و طرف دیگر خمیر را روی مواد می گذاریم تا کاملا خمیر روی مواد را بپوشاند.

تنورگازی ۹۰کالا را ۲۰ دقیقه قبل با شعله های کم روشن می کنیم تا گرم شود. در این مرحله خمیری که آماده گرده بودیم را با تخم مرغ رومال کرده و در صورت تمایل کنجد می پاشیم و آن را در سینی تنورگازی که چرب کرده ایم قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه می پزیم.


اشترودل تنوری

دستور پخت نان شیرمال

تنورگازی های 90کالا وسیله ای مناسب  برای پخت انواع نان های سنتی و محلی ، پیتزا  کیک و شیرینی جات ، بریان کردن و... می باشد.

 پخت نان شیرمال

دستور پخت نان شیرمال

  • مواد لازم:

آرد 400گرم ، شیر نصف لیوان ، آب نصف لیوان ، شکر 120 گرم ، پودر مخمر فوری 1/5 قاشق سوپ خوری ، تخم مرغ 1عدد ، روغن مایع 3/4 پیمانه ، نمک کمی.

  • طرز تهیه نان شیرمال:

خمیرمایه را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم در یک کاسه مخلوط و درب ظرف را می بندیم و کنار می گذاریم تا عمل بیاید. جالا یک کاسه جادار انتخاب و تخم مرغ ها را به همراه شکر ، شیر ولرم و نمک در آن می ریزیم و نصف آرد را به همراه خمیر مایه عمل آمده به کاسه اضافه و خوب مخلوط می کنیم.

در ادامه روغن را اضافه کرده و آرد باقیمانده را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر جمع شده و حالت منسجم پیدا کند. خمیر را 10دقیقه ورز می دهیم و در ظرفی چرب شده قرار می دهیم و روی آن را سلفون می کشیم و در جای گرم حدودا 1ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دوبرابر شود.

حالا خمیر را کمیورز می دهیم تا هواگیری شود. سپس به چونه های 100گرمی تقسیم می کنیم. در این مرحله تنورگازی 90کالا را با حرارت پایین روشن می کنیم تا گرم شود. سپس چونه ها را با وردنه کمی صاف می کنیم و یا به سلیقه خود شکل می دهیم وقتی خمیر ها آماده شد داخل سینی تنورگازی 90کالا می چینیم. رومال کرده و کنجد می پاشیم . سینی را داخل تنورگازی که از قبل گرم کرده بودیم قرار می دهیم . حدود 20 دقیقه زمان نیاز داریم تا نان ها بپزند و طلایی شوند.

(اگر بخواهیم نان ها را در سینی دیگری بپزیم می توانیم سینی موردنظر را روی چدن تنورگازی قرار دهیم. در غیر این صورت چدن تنورگازی را برمی داریم تا حرارت به ته سینی تنورگازی برسد و نان ها به صورت یکنواخت پخته و مغز پخت شود.)

شیرینی آردی ساده

تنورگازی ۹۰کالا کاربرد های چندمنظوره دارد. با این وسیله ی گازسوز می توان انواع نان خانگی و سنتی ، شیرینی ، کیک و پیتزا ، بریان مرغ ، کباب و… را طبخ نمود.

آموزش پخت شیرینی آردی ساده

شیرینی آردی ساده


  • مواد لازم:

آرد قنادی ۳پیمانه ، روغن جامد ۱پیمانه ، پودر قند ۲پیمانه ، بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری ، وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری ، آب جوش ۲قاشق غذاخوری ، شکر ۱قاشق غذاخوری ، تخم خرفه برای تزئین.


  • طرز تهیه شیرینی آردی:

روغن جامد را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و پودرقند را درون آن الک می کنیم و این مخلوط را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰دقیقه هم میزنیم تا سفید و خامه ای شود. سپس وانیل را به همراه بکینگ پودر به مخلوط اضافه کرده و آرد را ۳مرتبه الک می کنیم و به تدریج به کاسه اضافه و با نوک انگشت ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نچسبد حاصل شود. در ادامه خمیر را با نوک انگشت به مدت ۵دقیقه ورز می دهیم.

در این مرحله تنورگازی ۹۰کالا را با حرارتی ملایم روشن و شعله پخش کن را هم در جای خود قرار می دهیم تا کاملا گرم شود سپس سینی تنورگازی را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر شیرینی به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد می کنیم. وقتی همه ی خمیر هارا گرد کردیم آنها را با کمی فاصله از هم درون سینی تنورگازی می چینیم. در ادامه شکر را به همراه آب جوش درون کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم تا کاملا حل شود سپس از این مایع به برس روی خمیر ها می مالیمو مقداری تخم خرفه می پاشیم.

حالا سینی را داخل تنورگازی گذاشته و اجازه می دهیمم شیرینی ها به مدت ۵دقیقه با حرارت پایین شعله ی پایینی تنورگازی بپزند سپس حرارت پایین را خاموش و اجازه  می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت شعله ی بالایی تنورگازی که بصورت ملایم روشن کرده ایم بپزند تا روی آنها ترک بخورد.

حالا سینی را از تنورگازی خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شوند. سپس آنها را درون ظرف درون مورد نظرمان می چینیم.